CONCERT

 

 

TRAFFIK KLASSIK is geen onbekende meer in het brusselse culturele landschap. Deze groep klassiek geschoolde musici rond cellist Michel Boulanger brengt boeiende concertprogramma’s waarin onbekende of ondergewaardeerde kamermuziek uit de 18de en 19de eeuw opnieuw een plaats krijgt naast kleppers als Haydn of Mozart.

Ze spelen op historische instrumenten en treden niet alleen op in het reguliere concertcircuit maar ook op minder evidente plekken en voor publiek dat minder vertrouwd is met klassieke muziek. TRAFFIK KLASSIK besteedt speciale aandacht aan het bereiken van kwetsbare groepen uit de samenleving.

Dit jaar brengen ze kamermuziek voor traverso, fagot en strijkers van Mozart en François Devienne. Ook enkele afgestofte pareltjes van componisten van bij ons staan op het programma. Een boeiende en veelzijdige tocht door de 18de eeuw met een woordje uitleg tussen de stukken.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *